Vecka 29

 

MÅNDAG

      Fylld lunchkorv med potatismos, gurkmix och rostad lök          

      Chili con carne med ris, gräddfil och nachos           

       Vegetariskt: Potatisbullar med keso och lingonsylt

 

TISDAG

Stekt fläsk med löksås och potatis. 

Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater, oliver och basilika

      Vegetariskt: Pasta med ratatouille toppas med linser

 

ONSDAG

Kalops med kokt potatis och rödbetor

Örtbakad lax med potatissallad och citronyoghurt 

Vegetariskt: Bondomelett serveras med tomat- och svampsallad

 

TORSDAG

Pannbiff med löksky, potatis och lingonsylt

Hummersoppa med morötter serveras med pannkakor, sylt och grädde

Vegetariskt: Rostad paprikasoppa med fetaostcremè samt 

Pannkakor, sylt och gräd 

 

FREDAG

           Schnitzel med stekt potatis, skysås, gröna ärtor och citron

       Currypanerad fisk serveras med ris och Rhode Islanddressing

Vegetariskt: Pizza med Chevré, päron, crèmefraiche, honung och valnötter

 

   Veckans sallad: Pastasallad med skinka, ost och Rhode islanddressing

 

       Nedanstående två rätter serveras endast i matsalen fr.o.m. kl.10:30

 

”Big Beckers” vår hamburger tallrik 130kr

Alla Tiders Fish and chips 130kr

ALLERGI – Fråga personalen så får du information om vilka allergener som finns i maten.

 

Lunchen serveras måndag-torsdag kl. 10.30- 13.30

fredag kl. 10:30-13:00

I lunchen ingår sallad, bröd, dryck för 110 kr

Kaffe på maten bjuder vi på!

VÄLKOMNA

 

                                                                                            Med reservation för ändringar i menyn samt slutförsäljning