Vecka 39

MÅNDAG     

  Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

  Pasta med skink- och ädelostsås samt grana pandano

  Lammfärspaj med chevrèost samt sallad och dressing

   Vegetariskt: Pasta med ratatouille samt grana pandano

 

TISDAG 

Laxpudding med dill och skirat smör

Rotmos med rimmad fläskbog och skånsk senap

Köttgryta med citron och rosmarin samt basmatiris

Vegetariskt: Dumplings med grönsaker, basmatiris och sweet chilisås 

 

ONSDAG

Slottsstek med gräddsås, potatis, gelè och pressgurka

  Lunch korv med potatis och stuvad blomkål

Kycklingspett serveras med couscoussallad och tomatsalsa

   Vegetariskt: Honungsrostade rödbetor med chevrèost och couscoussallad

 

TORSDAG

Köttfärslimpa med potatis, gräddsås och lingonsylt

Smögensoppa serveras med pannkakor, sylt och grädde

Tandoorikyckling med grönsaker, basmatiris och sweet chilisås

  Vegetariskt: Spenatsoppa med ägghalvor samt pannkakor med sylt och grädde

 

FREDAG

Pulled pork serveras med klyftpotatis, picklad rödlök, BBQ-sås och bearnaise

  Nasigoreng med kyckling, grönsaker och ananasyoghurt

 Vegetariskt: BBQ oumph serveras med klyftpotatis, picklad rödlök och bearnaise

 

         Veckans salladGrekisk sallad – fetaost, oliver, gurka,                      tomat och vitlöksdressing

                                            

 

Lunchpriset höjs from 2 oktober pga. ökade omkostnader med 10 kr.

       

 Nedanstående två rätter serveras endast i matsalen fr.o.m. kl.10:30

 

”Big Beckers” vår hamburger tallrik 110kr

Alla Tiders Fish and chips 110kr

ALLERGI – Fråga personalen så får du information om vilka allergener som finns i maten.

 

Lunchen serveras måndag-torsdag kl. 10.30- 13.30

fredag kl. 10:30-13:00

I lunchen ingår sallad, bröd, dryck för 100 kr

Kaffe på maten bjuder vi på!

VÄLKOMNA

        Med reservation för ändringar i menyn samt slutförsäljning