Vecka 39
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Pasta med skink- och ädelostsås samt grana pandano
Lammfärspaj med chevrèost samt sallad och
dressing
Vegetariskt: Pasta med ratatouille samt grana pandano
TISDAG
Laxpudding med dill och
skirat smör
Rotmos med rimmad fläskbog
och skånsk senap
Köttgryta med citron och
rosmarin samt basmatiris
Vegetariskt: Dumplings med grönsaker, basmatiris och sweet chilisås
ONSDAG
Slottsstek med gräddsås, potatis,
gelè och pressgurka
Lunch korv med potatis och stuvad blomkål
Kycklingspett
serveras med couscoussallad och tomatsalsa
Vegetariskt: Honungsrostade rödbetor med chevrèost och couscoussallad
TORSDAG
Köttfärslimpa med
potatis, gräddsås och lingonsylt
Smögensoppa serveras med pannkakor, sylt och
grädde
Tandoorikyckling med
grönsaker, basmatiris och sweet chilisås
Vegetariskt: Spenatsoppa med ägghalvor samt pannkakor med sylt och grädde
FREDAG
Pulled pork serveras med klyftpotatis, picklad rödlök, BBQ-sås och bearnaise
Nasigoreng med kyckling, grönsaker och ananasyoghurt
Vegetariskt: BBQ oumph serveras med klyftpotatis, picklad rödlök och bearnaise
Veckans sallad: Grekisk sallad – fetaost, oliver, gurka, tomat och vitlöksdressing
Lunchpriset höjs from 2 oktober pga. ökade omkostnader
med 10 kr.
Nedanstående två
rätter serveras endast i matsalen fr.o.m. kl.10:30
”Big Beckers” vår hamburger
tallrik 110kr
Alla Tiders Fish and chips 110kr
ALLERGI – Fråga
personalen så får du information om vilka allergener som finns i maten.
Lunchen serveras
måndag-torsdag kl. 10.30- 13.30
fredag kl.
10:30-13:00
I lunchen ingår
sallad, bröd, dryck för 100 kr
Kaffe på maten
bjuder vi på!
VÄLKOMNA
Med reservation för ändringar i menyn samt slutförsäljning