Vecka 1
Kycklingdumplings med
asiatiskgurksallad, srirachamajonäs och ris.
Laxfilé med
sandefjordsås, picklad färnkål, citron och dillslungad kulpotatis.
Vegetariskt: Sötpotatisgryta
med halloumi, limeyoghurt och ris.
TISDAG
Viltfärslimpa
med rostade rotfrukter, enbärsgräddsås och rårörda lingon.
Klassisk
Bouillabaisse med saffrans aioli och vitlöksbröd.
Vegetariskt:
Kantarellrisotto med bakad tomat, rostad mandel, örtolja & parmesan.
ONSDAG
NYÅRSAFTON
- STÄNGT
TORSDAG
NYÅRSDAGEN
- STÄNGT
FREDAG
Grillad
kycklingfilé med tzatziki, tomat- & fetaostsallad och klyftpotatis.
Smörstekt
Torskfilé med skirat smör, kapris, betor och potatispuré.
Vegetariskt:
Auberginegratäng med mozzarellaost, het tomatsås toppad med parmesan &
basilika.
Veckans soppa: Linssoppa med ingefära,
kokosmjölk och varmt naanbröd & Liten Brownie med saltkolasås125kr
Nedanstående fyra rätter serveras endast i matsalen
fr.o.m. kl.10:30
Dagens ala carte – se skylt i matsalen 175kr
”Big Beckers” vår hamburger
tallrik 145kr
Alla
Tiders Fish and chips 145kr
Kyckling nuggets med pommes frites
och currydipp 120kr
ALLERGI – Fråga
personalen så får du information om vilka allergener som finns i maten.
Lunchen serveras
måndag-torsdag kl. 10.30- 13.30
fredag kl.
10:30-13:00
I lunchen ingår
sallad, bröd, dryck för 120 kr
Kaffe på maten
bjuder vi på!
VÄLKOMNA
Med reservation för ändringar i menyn samt slutförsäljning
