Vecka 1


MÅNDAG

Kycklingdumplings med asiatiskgurksallad, srirachamajonäs och ris.

Laxfilé med sandefjordsås, picklad färnkål, citron och dillslungad kulpotatis.

Vegetariskt: Sötpotatisgryta med halloumi, limeyoghurt och ris.

 

TISDAG

Viltfärslimpa med rostade rotfrukter, enbärsgräddsås och rårörda lingon.

Klassisk Bouillabaisse med saffrans aioli och vitlöksbröd.

Vegetariskt: Kantarellrisotto med bakad tomat, rostad mandel, örtolja & parmesan.

 

ONSDAG

NYÅRSAFTON  - STÄNGT

 

TORSDAG

NYÅRSDAGEN  - STÄNGT

 

FREDAG

Grillad kycklingfilé med tzatziki, tomat- & fetaostsallad och klyftpotatis.

Smörstekt Torskfilé med skirat smör, kapris, betor och potatispuré.

Vegetariskt: Auberginegratäng med mozzarellaost, het tomatsås toppad med parmesan & basilika.

 

Veckans soppa: Linssoppa med ingefära, kokosmjölk och varmt naanbröd & Liten Brownie med saltkolasås125kr

 

Nedanstående fyra rätter serveras endast i matsalen fr.o.m. kl.10:30

 

Dagens ala carte – se skylt i matsalen 175kr

 

”Big Beckers” vår hamburger tallrik 145kr

Alla Tiders Fish and chips 145kr

Kyckling nuggets med pommes frites och currydipp 120kr

ALLERGI – Fråga personalen så får du information om vilka allergener som finns i maten.

 

Lunchen serveras måndag-torsdag kl. 10.30- 13.30

fredag kl. 10:30-13:00

I lunchen ingår sallad, bröd, dryck för 120 kr

Kaffe på maten bjuder vi på!

VÄLKOMNA

Med reservation för ändringar i menyn samt slutförsäljning