BOKA BRÖLLOPSMIDDAG INNAN DEN 20 MARS OCH VI BJUDER PÅ TILLTUGG

Måndag 20 februari 2017

Vi har komponerat färdiga bröllopsmenyer, nedan följer ett av våra förslag.

Limegravadlax med ruccolakräm, krasse och krispigt danskt rågbröd.

Grillad gödkalventrecoté med örtvelouté med primörer och örtslungad färskpotatis.

Hallonpannacotta serveras med vaniljmarinerade jordgubbar och färskabär.
Pris 320 kr per person

Tveka inte på att höra av er till oss för andra förslag  på info@allatidersmatlagare.se 08-552407 39

NyheterTill nyhetsarkivet

  • 4

    sep

    HÖSTBUFFÈ 2017

    Årets höstbuffé finns nu att beställa, klicka här för att se mer.

  • 27

    jun

    KRÄFT BUFFÈ 2017

    Vill du slippa fiska kräftorna själv och bara luta dig tillbaka och njuta av den sista sommarvärmen. Vi hjälper dig gärna med allt till årets kräftskiva!

  • 21

    jun

    SOMMAR BUFFÈ

    Luta dig tillbaka i solstolen och låt oss göra jobbet. Vi har skrivit ihop en sommarbuffé som passar en varm sommardag eller en ljummen sommarkväll.

  • 12

    jun

    KICK-OFF

    Boka kick-offen innan midsommar och vi bjuder på liten dessert!

  • 19

    apr

    STUDENT BUFFÈ

    Vill Du kunna fokusera på dina gäster och dagens mittpunkt istället för att duka,fixa mat eller hälla upp fördrinken?Vi hjälper gärna till med allt det praktiska. Klicka in här för att se Studentbuffén för 2017.