20-ÅRS JUBELIUMSBUFFÈ

Torsdag 19 januari 2017

 
 
 

20 ÅRS JUBELIUMSBUFFÈ

Rödvinsmarinerad oxfilé med tryffelbearnaise
Räkcocktail serveras i små glas med Rhode Island och citron 
Gravadlaxcarpaccio med hovmästarkräm och dill
Rostad potatis med rotfrukter - varm 
Tomatsallad med rödlök, persilja och vinaigrette
Grönsallad med sparris och vääterbottenost 
 
Bröd och smör  

Pris 220 kr  

 

 

Beställ innan den 20 feb och vi bjuder på liten dessert!

 

 

 

NyheterTill nyhetsarkivet

  • 18

    okt

    JULBORD 2017

    Låt Alla Tiders Matlagare hjälpa er med årets julfest, eller varför inte med julmaten på julafton.

  • 4

    sep

    HÖSTBUFFÈ 2017

    Årets höstbuffé finns nu att beställa, klicka här för att se mer.

  • 27

    jun

    KRÄFT BUFFÈ 2017

    Vill du slippa fiska kräftorna själv och bara luta dig tillbaka och njuta av den sista sommarvärmen. Vi hjälper dig gärna med allt till årets kräftskiva!

  • 21

    jun

    SOMMAR BUFFÈ

    Luta dig tillbaka i solstolen och låt oss göra jobbet. Vi har skrivit ihop en sommarbuffé som passar en varm sommardag eller en ljummen sommarkväll.

  • 12

    jun

    KICK-OFF

    Boka kick-offen innan midsommar och vi bjuder på liten dessert!