TVÅ LYCKADE BANKETTMIDDAGAR

Torsdag 14 augusti 2014

 • Axa Fjällmaraton 2014. Spring 42 km och 1800 höjdmeter i underbar fjällnatur. Axa Fjällmaraton 2014. Spring 42 km och 1800 höjdmeter i underbar fjällnatur.
 • Bansträckningen tar deltagarna från Edsåsdalen över tre fjäll, Välliste, Hållfjället och det mäktiga Ottfjället, till målet vid Vålådalens fjällstation. Banan är extremt krävande och bjuder på varierad terräng och tekniska partier. De 43 km och 1800 höjdmetrarna!!! ställer höga krav på deltagarna och ger sluttider långt över lopp med liknande distans. Bansträckningen tar deltagarna från Edsåsdalen över tre fjäll, Välliste, Hållfjället och det mäktiga Ottfjället, till målet vid Vålådalens fjällstation. Banan är extremt krävande och bjuder på varierad terräng och tekniska partier. De 43 km och 1800 höjdmetrarna!!! ställer höga krav på deltagarna och ger sluttider långt över lopp med liknande distans.
 • Bankettmiddagarna är en uppskattad avslutning på äventyret. Bankettmiddagarna är en uppskattad avslutning på äventyret.
 • Vi dukar upp en härlig buffé. Vi dukar upp en härlig buffé.

 

AXA FJÄLLMARATON 2014

AXA Fjällmaraton kördes i lördags för 10:e gången och det blev ett jubileum med både deltagarrekord och nya banrekord både på herr och damsidan.

I år stod världsstjärnan Emelie Forsberg på startlinjen och hon kom, sågs och segrade på nya rekordtiden 4:01:21!! Eirik Haugsnes putsade Anders Kleist tid från ifjol och det nya rekordet är 3:24:50.

Dagen rundades av med middag med bl.a prisutdelning, vinstdragning och en massa annat skoj för de ca 550 deltagarna.

Vi dukade upp en härlig buffé med goda sallader, hembakat bröd, örtmarinerad kyckling, rostbiff och örtslungad färskpotatis till de hungriga löparna.

 

Läs gärna mer om loppet på 

AXA FJÄLLMARATON.SE

 

NyheterTill nyhetsarkivet

 • 18

  okt

  JULBORD 2017

  Låt Alla Tiders Matlagare hjälpa er med årets julfest, eller varför inte med julmaten på julafton.

 • 4

  sep

  HÖSTBUFFÈ 2017

  Årets höstbuffé finns nu att beställa, klicka här för att se mer.

 • 27

  jun

  KRÄFT BUFFÈ 2017

  Vill du slippa fiska kräftorna själv och bara luta dig tillbaka och njuta av den sista sommarvärmen. Vi hjälper dig gärna med allt till årets kräftskiva!

 • 21

  jun

  SOMMAR BUFFÈ

  Luta dig tillbaka i solstolen och låt oss göra jobbet. Vi har skrivit ihop en sommarbuffé som passar en varm sommardag eller en ljummen sommarkväll.

 • 12

  jun

  KICK-OFF

  Boka kick-offen innan midsommar och vi bjuder på liten dessert!