OS LONDON 2012

Torsdag 16 augusti 2012

Seglarna tog hem två medaljer, den första guldmedaljen för Sverige sedan 2004 och senast det blev guld för segling var 1976!
Foto: Scanpix
Seglarna tog hem två medaljer, den första guldmedaljen för Sverige sedan 2004 och senast det blev guld för segling var 1976! Foto: Scanpix

OS LONDON 2012

Jenny och Pelle är precis hemkomna från OS i London, inslängda i den dagliga verklighet med att driva Alla Tiders Matlagare.

 

Tack vara alla våra duktiga medarbetare som ställt upp har vi kunnat arbeta 4 veckor på uppdrag av Sveriges Olympiska Kommitée.

Jenny åkte redan i mitten av juli med på simmarnas förberedelseläger, det så kallade ”Pre Camp”, i Italien.

  


Där handlade det om att säkra kosthållningen, genom att stötta upp den mat som serveras och ordna med mellanmål och återhämtningsmål.

 


Några dagar senare åkte Pelle till Klippan för att vara med brottartjejerna på deras förberedelseläger. För dem handlar det mycket om att komma i rätt fas med vikten inför deras invägningar i OS-byn.

 


Under själva OS var vi båda på plats i England för att arbeta med seglarna.

Under våra ca 12 veckor vi redan tillbringat i Weymouth har vi arbetat in vårt upplägg . Fem pall med utrustning och råvaror är på plats så att vi kan ha middagar för hela teamet på cirka 25 personer. Vi ordnade även med lunchväskor som seglarna har med sig ut i båten.

Det har varit många timmars arbete men även många oförglömliga upplevelser, möten med människor och platser.

Att få vara med på plats när det seglades hem både en bronsmedalj och en guldmedalj är verkligen starka minnen som lever kvar resten av livet!

 

  – Det är svårt att förstå, det vågade man inte ens drömma om, berättar en euforisk Max Salminen. 

 

NyheterTill nyhetsarkivet

 • 18

  okt

  JULBORD 2017

  Låt Alla Tiders Matlagare hjälpa er med årets julfest, eller varför inte med julmaten på julafton.

 • 4

  sep

  HÖSTBUFFÈ 2017

  Årets höstbuffé finns nu att beställa, klicka här för att se mer.

 • 27

  jun

  KRÄFT BUFFÈ 2017

  Vill du slippa fiska kräftorna själv och bara luta dig tillbaka och njuta av den sista sommarvärmen. Vi hjälper dig gärna med allt till årets kräftskiva!

 • 21

  jun

  SOMMAR BUFFÈ

  Luta dig tillbaka i solstolen och låt oss göra jobbet. Vi har skrivit ihop en sommarbuffé som passar en varm sommardag eller en ljummen sommarkväll.

 • 12

  jun

  KICK-OFF

  Boka kick-offen innan midsommar och vi bjuder på liten dessert!