TRAINING CAMP

Onsdag 20 oktober 2010

 • Häng med oss till Portugal! Häng med oss till Portugal!
 • Träningsveckan ägde rum i Monte Gordo, längst ut på östra Algarvekusten. Träningsveckan ägde rum i Monte Gordo, längst ut på östra Algarvekusten.
 

I samarbete med Springtime Travel och ToppHälsa deltog Alla Tiders på en härlig träningsvecka med extra fokus på kosten.

 

Veckan ägde rum i Monte Gordo, längst ut på östra Algarvekusten i Portugal mellan den 9 – 16 oktober.

Två av kvällarna lagade vi kvällens meny, menyn var upplagd på samma sätt som den skidåkarna åt på uppladdningen inför OS Canada 2010.

Veckan var fullproppad av olika träningspass. Gympa, yoga, löpning, stavgång, bollywood dans, chacha, afrikansk dans och zumba.

Området är naturskönt och det intilliggande naturreservatet bjuder på härliga skogsstigar att promenera eller springa i.

På hotellet finns även gym och spa-avdelning.

 

 För ytterligare information springtime.se

 

 


       

NyheterTill nyhetsarkivet

 • 22

  jan

  Nya lunchpriser i matsalen från den 1 februari 2018

  Våra råvaror ökar i pris och därmed måste vi höja vårt lunchpris. Från och med den 1 februari 2018 så kommer lunchen kosta 90 kr ink salladsbuffé, bröd, smör, dryck och kaffe. Varmt välkomna

 • 21

  dec

  NYÅRSMENY 2017

  Vill ni ha tid att umgås med gästerna på Nyårsafton istället för att stå vid spisen?! Vi hjälper er med Nyårsmenyn. Det enda ni behöver göra är att värma den själv enligt våra kockars beskrivning. Boka på info@allatidersmatlagare.se eller 0855240739

 • 20

  dec

  STÄNGT I MATSALEN I MELLANDAGARNA

  Den 27,28,29 december har vi stängt i matsalen. Ni är välkomna åter den 2 januari 2018. Vi önskar alla våra lunchgäster en God Jul och Ett Gott Nytt År! Cateringen når ni på 08 552 407 39 för Nyårsbokningar och övriga frågor.

 • 18

  okt

  JULBORD 2017

  Låt Alla Tiders Matlagare hjälpa er med årets julfest, eller varför inte med julmaten på julafton.

 • 4

  sep

  HÖSTBUFFÈ 2017

  Årets höstbuffé finns nu att beställa, klicka här för att se mer.