OS VANCOUVER 2010

Måndag 15 februari 2010

 • Charlotte Kalla tog Sveriges första OS guld! Charlotte Kalla tog Sveriges första OS guld!
 • Träning på hög höjd i Apex Mountain, Canada. Träning på hög höjd i Apex Mountain, Canada.
 • Vi bodde i en stor fjällstuga, där lagade vi all mat. Vi bodde i en stor fjällstuga, där lagade vi all mat.
 • Marcus Hellner tar för sig av lunchen. Marcus Hellner tar för sig av lunchen.

 

UPPLADDNING TILLSAMANS MED SVENSKA LANDSLAGET INFÖR OS I CANADA

 

Pelle och Jenny åker i dagarna till Canada för att vara med under de svenska längdskidåkarnas och skidskyttarnas uppladdning inför OS i Canada. Uppladdningen sker i vackra Mount Washington och vi kommer att se till att skidåkarna får i sig en massa god och nyttig energi.

Under tiden så sköts våra restauranger av våra duktiga medarbetare.

 


 

RAPPORT FRÅN APEX MOUNTAIN - CANADA

Efter knappt en vecka i Apex Mountain så har större delen av skidlandslaget åkt vidare till Canmore och världscupstävlingarna där under helgen. Här i Apex har uppladdningen varit den bästa tänkbara, bra snö- och spårförhållande, bra boende och bra stämmning i laget.

Jag har lagat frukost, lunch och 3-rätters middag under dessa dagar, totalt har jag inhandlat ungefär 60  påsar med mat!! Laget har tränat 2 pass/dag, övrig tid har spenderats på att gå igenom åkteknik, vilat och såklart ätit en massa bra mat!

 Jenny N Fridlund - Apex Mountain, Canada

 

"Bästa tänkbara uppladdning"

Joakim Abrahamsson - förbundskapten 

EN DAG I MOUNT WASHINGTON - CANADA


Nu har längdskidåkarna anlänt till Mount Washington. Idag har de flesta åkarna "bara" tränat ett pass och eftermiddagen har tjejerna ängnat åt
pusselläggning medans killarna spelat wiispel.

Till middag har vi serverat Mexikansk Buffé med bla Chili con Carne, Kycklingfajitas, räkcheivice olika sallader och som avslutning, grillad ananas med myntamarinerade jordgubbar och vaniljyoghurt. 

OS ÄR IGÅNG - SVERIGES FÖRSTA GULD!

Kalla fick bästa möjliga start på sitt debut-OS. I sitt första lopp någonsin i OS-sammanhang vann hon efter en nervös upplösning där hon till slut stod som segrare, sex sekunder före tvåan Kristina Smigun-Vähi från Estland.

 

NyheterTill nyhetsarkivet

 • 22

  jan

  Nya lunchpriser i matsalen från den 1 februari 2018

  Våra råvaror ökar i pris och därmed måste vi höja vårt lunchpris. Från och med den 1 februari 2018 så kommer lunchen kosta 90 kr ink salladsbuffé, bröd, smör, dryck och kaffe. Varmt välkomna

 • 21

  dec

  NYÅRSMENY 2017

  Vill ni ha tid att umgås med gästerna på Nyårsafton istället för att stå vid spisen?! Vi hjälper er med Nyårsmenyn. Det enda ni behöver göra är att värma den själv enligt våra kockars beskrivning. Boka på info@allatidersmatlagare.se eller 0855240739

 • 20

  dec

  STÄNGT I MATSALEN I MELLANDAGARNA

  Den 27,28,29 december har vi stängt i matsalen. Ni är välkomna åter den 2 januari 2018. Vi önskar alla våra lunchgäster en God Jul och Ett Gott Nytt År! Cateringen når ni på 08 552 407 39 för Nyårsbokningar och övriga frågor.

 • 18

  okt

  JULBORD 2017

  Låt Alla Tiders Matlagare hjälpa er med årets julfest, eller varför inte med julmaten på julafton.

 • 4

  sep

  HÖSTBUFFÈ 2017

  Årets höstbuffé finns nu att beställa, klicka här för att se mer.